Kiinteistöhuolto

Vaasan Kiinteistömanagerit

Kiinteistöjen hallinnassa on aika siirtyä faktapohjaiseen toimintamalliin, kuten teollisuudessa ollaan toimittu jo vuosikymmeniä. Tämä on nyt mahdollista myös pienissä ja keskisuurissa kiinteistöissä, Vaasan Kiinteistömanagerien menetelmien ja järjestelmien avulla. Toiminta perustuu mittasuksiin, seurantaan, silmämääräisiin havaintoihin, dokumentointiin ja tietojen analysointiin. Kaikki kiinteistön toimenpiteet ovat jäljitettävissä ja seurannassa, asuntokohtaisesti, järjestelmäkohtaisesti, talokohtaisesti tai budjetoidun rahamäärän mukaisesti. Sopimusasiakas voi itse määritellä mitä asiaa seurataan ja näin asiakas saa kuukausittaisen raportin toteutumasta. Avustamme seurattavien asioiden laatimisessa, koska ne ovat aina kiinteistökohtaisia asioita, mahdollisuus on myös kokonaisvaltaiseen budjettipohjaiseen sopimukseen. 

Palvelut:

    • Kiinteistönhuolto 
    • Putkityöt
    • Automatiikka 
    • Ilmastointi
    • Mittaukset
    • Etävalvonta
    • Kirvesmiestyöt, kattojen pesut ja maalaukset.
    • Ilmastoinnin puhdistukset ja säädöt, lämmitysjärjestelmän tasapainotukset.
    • Sauna/pesuvuoro järjestelmät, lukitukset ja muut toimintaa helpottavat toiminnot.
    • Projektien vetäminen ja valvonnat

Ajatuksemme on uudistaa kiinteistöjen kokonaishallintaa ja tuoda prosessinomainen toimintamalli, jossa kaikki toimet tehdään todellisten tarpeiden mukaisesti. Ennakoivalla kunnossapidolla saavutetaan huomattavia säästöjä, myös laiteviat voidaan ennakoida. 

Sopimusasiakkaillamme on kaikki kiinteistön työt, korjaukset, laitekanta, mittaukset jne..  haettavissa reaaliaikaisesti sivuiltamme tai vaihtoehtoisesti toimitamme raportin haluttuun sähköpostiin. Tämä helpottaa ja järkeistää huomattavasti kiinteistön hallintaa, tiedetään missä, mitä, kuka, mitä maksoi, onko jotakin huomioitavaa, jos ongelma uusiutuu. Tärkeintä on tietää mihin suuntaan ollaan menossa ja näin hankinnoissa ja korjauksissa kyetään huomioimaan tulevaisuuden vaatimukset. 

Meille on yhdentekevää, kuka fyysisesti työn tekee, tärkeintä on dokumentointi mitä, miksi, missä, mihin. Jos me teemme työn dokumentointi on ilmaista, jos urakoitsija on toinen, perimme kirjauksen laajuuden mukaisen hinnan työstä.

Toimimme elinkaariajatuksen mukaisesti, kun se on mahdollista tai järkevää. Ei ole olemassa yhtä oikeaa ratkaisua, vaan ratkaisut on tehtävä aina kiinteistön mukaisesti. Helpoin tapa on uusia kiinteistötekniikka kokonaisuudessaan, mutta tämä vaihtoehto on harvoin järkevä taloudellisessa mielessä ja usein se ei ole edes mahdollista. Kaukolämpökeskuksen tai ilmastointikojeen saneerauksella päästään toimintavarmuudessa ja energiansäästössä hyviin tuloksiin. 

Palvelun laajimmillaan voi sisältää isännöinnin, kiinteistöhuollon ja kaikki korjaus/huoltopalvelut, tai suppeimmillaan palvelu voi olla pelkkä dokumentointi.

postimages/1580635160_haluamme-osallistua-ympaeristoe-talkoisiin-tavalla-josta-kaikki-tallennettu-automaattisesti-

Kotisivu & Design by Intendit Web Agency